Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

A vásárlás jövője

A vásárlás jövője

2021. 03. 16. 23:29:20
A mesterséges intelligencia nemcsak szórakoztató és interaktív vásárlási élménnyel írja át az e-kereskedelmi piacot, de a ruhavásárlási szokásainkat is fenekestül felforgatja. A ma elérhető legújabb méretfelismerő 3D testszkenner pedig olyan kicsi, hogy otthonra is megrendelhető. Innen tényleg csak egy ugrás, hogy az MI „öltöztessen” minket.
Hogyan vásároljunk az interneten?

Hogyan vásároljunk az interneten?

2021. 03. 16. 10:20:00

Amíg a 2000 -es évek elején alig 1% -unk vásárolt online az interneten keresztül, addigra mára a magyar lakoság 90% vásárol évente legalább egy alkalommal az interneten keresztül. Ahogy azt a modern kori mondás is tartja, amit nincs fent az interneten az nem is létezik, és ha létezik akkor meg is lehet venni. Na de erre nem csak azok jöttek rá akik becsületes munkával, online is szeretnének értékesíteni, hanem számos csaló webhely, és adathalász oldal is létre jött. Felmerül a kérédés, hogy akkor most ne vásároljuk az interneten? A válasz egyszerü, dehogynem csak óvatosan. Ha néhány dologra odafigyelünk, akkor nem nagyon érhetnek minket meglepetések.

Vásárlás egy divat webshopban

Vásárlás egy divat webshopban

2019. 11. 11. 10:59:19

Rohanó világunkban egyre nagyobb az igény az online vásárlásra. Manapság felgyorsult világunkban sokszor nem marad időnk arra hogy vásárlással üssük el az időt, így egyre nagyobb létjogosultságot kapnak az online divatplázák, női felső és alsónemű webáruházak.

Az oldal tetejére